14 aug. 2012 | 15:45

Groovideo redefineste socializarea video [+VIDEO]

ACTUALITATE
Groovideo redefineste socializarea video [+VIDEO]

In ultimul timp socializarea face legea pe internet si orice forma ar lua este mai mult decat binevenita. Asa se face ca au aparut tot mai multe site-uri si servicii care promit sa te puna in legatura cu prietenii tai intr-o forma sau alta.

Groovideo

Groovideo este unul dintre serviciile care vrea sa redefineasca socializarea prin intermediul videoclipurilor. Mai exact, daca vrei sa pregatesti o surpriza video pentru ziua de nastere a unui prieten, poti folosi site-ul sau aplicatia iPhone sa iti inviti gasca sa contribuie cu urari. Toti cei invitati, pot la randul lor sa cheme in ajutor si alti prieteni si astfel surpriza poate deveni cu adevarat interesanta. De fiecare data cand un nou videoclip este adaugat, Groovideo editeaza si uneste bucatile, iar cand toti invitatii au terminat de incarcat clipurile, puteti alege sa postati „mega-urarea” pe orice site de socializare.

Solutia este pe cat de ingenioasa pe atat de utila, pentru ca ofera posibilitatea prietenilor din locatii diferite sa se reuneasca intr-un singur loc, dupa ce parcurg cativa pasi simpli prin intermediul site-ului sau aplicatiei pentru telefon. Situatiile in care putem utiliza un astfel de serviciu sunt practic nelimitate si depind de creativitatea fiecaruia. Inchipuiti-va un concert/eveniment filmat cu sute de telefoane care mai apoi devine un film la care a contribuit o mare parte din spectatori.

Mai jos gasiti atat clipul de prezentare cat si un exemplu de felicitare video.