Greenlight: Steam e deschis la opiniile utilizatorilor

Greenlight: Steam e deschis la opiniile utilizatorilor

steam

Steam Greenlight este cel mai nou serviciu anuntat de cei de la Steam. Scopul acestuia este de a pune in mainile utilizatorilor fraiele jocurilor ce urmeaza sa aterizeze pe magazinul virtual omonim.

Disponibila de la sfarsitul lunii august, in teorie, noua functie face o treaba foarte buna in a permite utilizatorior sa decida care este numele urmatorului titlu disponibil pe site. Nici macar nu se rezuma aceasta functie la titluri vechi sau actuale. Indiferent de cat de vechi este un joc, sau daca se afla intr-un stadiiu incipient de dezvoltare, utilizatori pot incepe votul. Luand in calcul ca utilizatorii sunt cei care dau banii pe un titlu, Greenlight de la Steam este metoda prin care tot utilizatorii decid daca un joc merita sau nu sa ajunga pe Steam.

De partea cealalta a baricadei, Steam a afirmat ca nu este necesar un numar minim de voturi pentru a ca un joc sau dezvoltator sa fie bagat in seama. Daca incep sa curga voturile, Steam contacteaza dezvoltatorul respectivului titlu si incep tratativele pentru care respectivul joc sa ajunga pe platforma.

In cazul in care dezvoltatorii vor invata sa profite de aceste noi posibilitati, mai multe jocuri indie vor ajunge in mainile utilizatorilor, si mai multi creatori de jocuri vor putea incepe sa castige bani din jocuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: