Gran Turismo 6 confirmat, Gran Turismo Vita sugerat

Gran Turismo 6 confirmat, Gran Turismo Vita sugerat

Kazunori Yamauchi, conducatorul studioului Polyphony Digital, a discutat in cadrul evenimentului China Joy despre viitorul seriei de simulatoare de curse Gran Turismo. Aparent Gran Turismo 5 este doar o treapta pe scara ascendenta catre perfectiunea pe care studioul japonez doreste sa o atinga.

Gran Turismo 5

Acesta a confirmat faptul ca un Gran Turismo 6 este in dezvoltare in acest moment, munca pentru acest nou joc incepand inca de la momentul lansarii titlului cu numarul cinci. Yamauchi   a mai vorbit ca intotdeauna doreste sa foloseasca cea mai noua si mai moderna tehnologie, ceea ce poate sugera ca acest nou titlu ar putea fi indreptat cate PlayStation 4 si nu obligatoriu catre PlayStation 3. Intrebat despre o versiune pentru PlayStation Vita, producatorul a ocolit putin subiectul, insa s-a aratat foarte interesat.

Posibilitatile pe care aceasta platforma le poate oferi (portabilitatea si conectivitatea 3G) par sa fie cele mai interesante pentru Yamauchi, insa nu a putut fi confirmata sau infirmata o versiune a jocului pentru handheld-ul de la Sony.

Citește și: