Google scoate Chrome-ul din Beta pentru Android

, 28 Iun, 14:37

Google Chrome pentru Android

Desi numarul utilizatorilor de Chrome este incredibil pe notebook-uri si desktop-uri, aceeasi performanta nu putea fi atinsa si pe platforme mobile, gen Android, in parte si din cauza faptului ca browserul Chrome statea de foarte mult timp in beta.

Incercand sa mai castige un numar semnificativ de utilizatori, Google tocmai a scos din beta browser-ul Chrome pentru Android. Descarcabil gratuit de pe magazinul virtual Google Play, noul Chrome ruleaza fara probleme pe orice dispozitiv, cu conditia sa ruleze o versiune de Android de la 4.0 in sus. Avand in vedere ca vorbim in acelasi timp de un update de la Beta, noua versiune ofera utilizatorilor si cateva caracteristici integrate pentru a mari performanta aplicatiei si pentru a-i sporii stabilitatea.

Primele impresii ale utilizatorilor legate de Chrome pentru Android sunt foarte bune. Tot la capitolul feedback intra faptul ca performanta navigarii este net superioara aplicatiei implicite de navigare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail