Google pune la bataie un milion de dolari pentru erorile din Chrome

Google pune la bataie un milion de dolari pentru erorile din Chrome

Bug Google Chrome

Google va oferi recompense de pana la un milion de dolari in cadrul conferintei pe teme de securitate CanSecWest, desfasurata in Canada intre 7-9 martie.

In fiecare an, companii de renume ofera premii substantiale acelora care reusesc sa descopere bug-uri sau erori in softurile lor, iar in cazul de fata discutam despre browser-ul de la Google: Chrome. Tot ce trebuie sa faceti este sa descoperiti o eroare specifica in codul browser-ului si sa prezentati fiecare aspect al acesteia.

Pentru fiecare bug descoperit recompensa este de 60.000 de dolari, iar suma poate creste pana la pragul de un milion, in functie de numarul si gravitatea erorilor descoperite.

Pe de alta parte, daca cineva reuseste sa descopere o eroare generala, care se poate manifesta si in alte browsere, cei de la Google vor recompensa si astfel de eforturi cu sume intre 20.000 si 40.000 de dolari. Dupa cum afirma T3.com, indiferent de suma castigata, fiecare  persoana care gaseste  erori in browser-ul companiei va primi si cate un Google Chromebook pentru efortul depus.

Cat de mult credeti ca poate fi imbunatatit Chrome prin astfel de initiative?

Citește și: