Google Nexus Q a fost modat [+Video]

Google Nexus Q a fost modat [+Video]

Dupa cum stiti, in urma cu putin timp Google si-a anuntat primul sau media player denumit Nexus Q. Asa cum ne-am fi asteptat, se pare ca noua jucarie a fost deja modata de catre entuziasti pentru a rula o suita intreaga de noi aplicatii si functii.

Nexus Q a fost modat

Cel care a realizat modarea este Kornyone, un utilizator de pe forumul XDA-developers care a reusit deblocarea device-ului si instalarea unui launcher Android, CyanogenMod’s Trebuchet. Ulterior acest mod a facut posibila atasarea unui mouse si a unei tastaturi pe USB pentru a usura navigarea si lansarea de aplicatii sub Android.

Una dintre cele mai evidente modificari este data de posibilitatea utilizarii Netflix, serviciu de video streaming preferat pentru inchirierea de filme online. Dupa cum observa si gizmodo.com, pe langa aceste imbunatatiri odata modat, Google Nexus Q va putea sa ruleze Angry Birds si sa ofere acces la Google+ si alte aplicatii si servicii online.

Ramane sa vedem in cat timp ne vom putea juca si noi cu acest „glob magic” al celor de la Google si mai ales cate dintre serviciile oferite de acesta, modat sau nu, vor reusi sa functioneze si pe meleagurile noastre…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: