Google ne pune sa alergam

, 07 Aug, 14:45

Stim cu totii ca suntem in plina desfasurare a Jocurilor Olimpice, iar un pic de sport nu strica niciodata. Mai mult ca sigur, cei de la Google au luat in calcul acest rationament cand au urcat pe pagina principala un joc de atletism.

Joc Google

Practic tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe Google si sa incepeti sa alergati cu ajutorul sagetilor de pe tastatura. Alternarea intre stanga si dreapta mareste viteza alergatorului, iar bara de space il face sa sara peste garduri. Dupa cum noteaza si theverge.com, inceputul poate fi ceva mai greu si necesita exercitiu pentru deprinderea controlului. Nu stim cat de multe calorii veti reusi sa consumati prin acest sprint virtual, dar trebuie sa recunoastem ca spiritul olimpic promovat de Google astazi, are potential in descretirea fruntilor.

De-a lungul timpului am asistat la demersuri similare din partea gigantului motor de cautare, care s-au dovedit pe cat de inofensive pe atat de amuzante. Asadar, spor la alergat si la obtinerea unui timp cat mai bun!

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail