Google iti spune cum e traficul prin oras

Google iti spune cum e traficul prin oras
19:00 20.06.2012

Google Maps Info TrafficChiar daca eram reticenti ca suntem o prioritate pentru cei de la Google, cand vine vorba de implementarea de noi servicii, se pare ca ne-am inselat. Un serviciu care nu exista decat de cativa ani, intitulat sugestiv Live Traffic, incepand cu acesta saptamana functioneaza la fel de bine in Romania precum in alte 19 tari.

In cel mai recent update al serviciului, Belarus, Estonia, Letonia, Mexic, Peru, Africa de Sud si Romania, toate au primit saptamana aceasta un volum de informatie extrem de important. Informatiile de trafic, care se actualizeaza in timp real, de acum sunt disponibile in toate tarile mentionate mai sus.

Daca intr-un oras precum Brasov aceasta noua functie nu are neaparat o utilitate reala, dupa cum se vede in imaginile alaturate, in Bucuresti e cu totul alta situatie. Folosind un sistem de culori bine cunoscut: rosu – trafic intens(drumuri blocate), portocaliu – mici dificultati in deplasare, verde – drum fara probleme, castigati timp pretios in 9 din 10 cazuri. Pe langa acest aspect, daca schimbarile de culoare nu va sunt suficiente, in momentul in care incercati un traseu intre doua puncte, durata afisata ia in calcul si traficul.

In cazul in care vreti sa experimentati noua functie, si voi aveti mai multe optiuni. Puteti accesa maps.google.com si sa activati stratul de informatii referitor la trafic, puteti folosi Google Maps pe iPhone sau puteti folosi Google Maps Navigation pe un terminal cu Android.

Daca in zona in care sunteti nu functioneaza inca, merita sa retineti ca puteti imbunatati eficienta serviciului folosind in trafic Google Maps sau Google Navigation de pe mobil, in acel moment serviciul acumuleaza automat informatiile relevante.

 

IMG_1680

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI