Google isi experimenteaza tehnologiile in casele angajatilor

Google isi experimenteaza tehnologiile in casele angajatilor

Google Intro

Daca in urma cu ceva timp zvonurile legate de dispozitive fantoma apareau legate aproape de fiecare data de Apple, acum a venit timpul celor de la Google sa rupa gura targului cu niste produse despre care nu stie nimeni nimic.

Totul a inceput cu o licenta speciala de comunicatii wireless ceruta de Google la FCC si se banuia ca ar fi vorba de un gadget. Respectivul dispozitiv a fost detectat in 252 locatii ca un client wireless ce se conecteaza si la alte produse electronice prin Bluetooth.

Printre posibilitati se numara un sistem de control centralizat al dispozitivelor din casa intitulat Android@Home – o platforma anuntata in 2011. De asemenea, o relansare in haine noi a conceptului de Google TV nu ar fi exclusa.

Cele cateva detalii legate de acest aparat misterios au fost extrase tot din cererea inaintata si aprobata catre FCC. „Google dezvolta un dispozitiv de divertisment care necesita teste in afara unui laborator. Dispozitivul e in stadiu de prototip.”

Ramane sa vedem daca cei de la Google au viziunea necesara reinventarii unei surse centralizate de divertisment in sufragerie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: