18 ian. 2012 | 11:05

Google, intr-o campanie buna de retinut: „Good to Know”

ACTUALITATE
Google, intr-o campanie buna de retinut:

Google Good To Know

Avand in vedere numarul din ce in ce mai mic al oamenilor care nu au acces la internet, este extrem de trist ca acesta tinde sa fie invers proportional cu numarul de oameni care nu au nici cea mai vaga idee referitor la conexiuni securizate, IP-uri, cooki-uri sau moduri corecte de a cauta ceva pe Google.

Ideea definita mai sus a stat la baza noii campanii de informare initiata de catre Google in mass media, Good to Know. Site-ul campaniei este de fapt un portal cu sfaturi, definitii si concepte detaliate pentru o activitate online mult mai sigura.

Impartind informatiile pe 4 sectiuni, Stay safe online, Your data on the web, Your data on Google, Manage your data, Google spera ca utilizatori care petrec din ce in ce mai mult timp pe internet vor fi mult mai bine pusi la punct cu ce se petrece in spatele cortinei. Avand in vedere procesele pe motive de securitate a datelor, dar mai ales lipsa de informare a utilizatorilor, un portal legat de modul in care Google lucreaza cu datele voastre este binevenit.

Site-ul cred ca merita accesat atat de cei care traiesc cu impresia ca stiu destul de multe despre internet, cat si de proaspatii fanatici ai celui mai popular mod de petrecere a timpului liber.