24 feb. 2012 | 09:32

Google il demite pe CEO-ul Motorola Mobility

ACTUALITATE
Google il demite pe CEO-ul Motorola Mobility

La scurt timp dupa confirmarea achizitiei Motorola Mobiliy de catre Google, gigantul din Mountain View a inceput sa se impuna – si nu oricum, ci de la CEO in jos.

Dennis Woodside, SVP la Google, a fost transferat in functia de CEO la Motorola Mobility pe un post detinut anterior de Sanjay Jha. Ocupandu-se deja de ceva timp de efortul integrarii, la un anumit nivel, al Motorola Mobility in structurile Google, aceasta mutare pare normala.

Intepartarea completa a fostului CEO Jha nu este comentata de nici o companie, iar pentru acesta este totusi imbucurator ca va pleca cu 66 milioane $ in urma achizitiei.

In cercurile online, mutarea parea una destul de dubioasa in contextul in care Google a fost obligata sa promita ca va mentine o independenta destul de evidenta intre structurile Motorola si cele al Google. Din pacate, o astfel de miscare in care un om cu vechime in companie estre trecut in fruntea unei alte companii recent achizitionate nu face decat sa ridice si mai mult suspiciuni in ceea ce priveste independenta pe care Motorola Mobility va continua sa si-o pastreze.