Google face cel mai mare update din istoria Street View

Google face cel mai mare update din istoria Street View

Google a realizat cel mai mare update pentru modulul Street View. Acesta cuprinde imagini pentru mai bine de 418.000 de km de drumuri din intreaga lume.

Flota Google Street View

Gigantul american a recunoscut ca acesta este cel mai mare update de la initierea serviciului si pana acum. Printre zonele in care noile imagini cresc acoperirea se numara si Statele Unite, Marea Britanie, Italia si Suedia. De asemenea, Google lucreaza la extinderea galeriilor speciale si in alte tari, precum Japonia, Spania si Africa de Sud. Utilizatorii pot utiliza aceste galerii pentru a vizualiza locuri faimoase, rezervatii, parcuri, statiuni si alte puncte de interes turistic.

Dupa cum noteaza si theverge.com, Street View ramane unul dintre marile avantaje pe care le are Google in fata celor de la Apple si a lor implementare de harti in iOS 6. Mai nou cei de la Google ofera optiunea de Street View si in aplicatia web pentru iOS, pe care o puteti rula din browser daca simtiti ca va lipseste ceva in noul sistem de operare Apple.

Prin seria de update-uri, gigantul motor de cautare nu face altceva decat sa ne demonstreze ca atunci cand vine vorba de cartografierea lumii, ei detin suprematia. Asa ca, cel putin momentan, ar fi o prostie sa ne orietam catre altceva. Apple a facut asta, iar multi dintre clienti au avut de suferit.