Google Chrome pentru Android intra in beta. Aveti 4.0?

Google Chrome pentru Android intra in beta. Aveti 4.0?

google-chrome

Google mai face un pas catre unificarea ecosistemelor, prin lansarea browser-ului Chrome si pe Android, momentan in beta.

Momentan, este disponibil pentru procentul extrem de mic de posesori care se bucura de noua versiunea de Android, Ice Cream Sandwich, pe terminalele lor.

Oricum, noul Chrome nu vine doar sub forma unei banale aplicatii pe noua platforma, ci este imbogatit cu toti parametrii si adresele favorite de pe PC. Din ce se poate vedea si in clipul de mai jos, pe langa faptul ca ideea de tab-uri pare implementata extrem de bine, orice cautare recenta de pe computer in secunda urmatoare se poate reflecta in rezultate pe smartphone, daca folositi acelasi nume de utilizator si parola de Google pe toate.

Daca sunteti utilizator de iOS, acest sistem de sincronizare a bookmark-urilor e precum reading list-ul din Safari. Pana si dictionarul pentru auto correct creat in timp se sincronizeaza. Aparent, si rezultatele cautarilor sunt insotite de thumbnail-uri pentru ca experienta de browsing sa fie cat mai utila.

Ramane sa vedem in timp daca aceasta unificare a serviciilor si propagare a conceptului cross platform pe din ce in ce mai multe dispozitive se va aplica la scara larga.

Google Chrome pentru Android Beta
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: