Google actualizeaza Google Flight Search

Google actualizeaza Google Flight Search

Google actualizeaza Google Flight Search

In cazul in care aveati o reticenta in ceea ce priveste viteza cu care Google isi largeste portofoliul de servicii, cu siguranta nu ati auzit de recent lansatul Flight Search.

Si daca ati auzit, si daca nu, Flight Search desi s-a lansat in urma cu aproape un an, abia acum a devenit util si pentru locuitorii altei tari decat Statele Unite. Astfel, mai aveti o modalitate de a afla ca un drum de la Los Angeles la Otopeni cu escala la Istanbul costa doar 935$ pe 7 aprilie.

Dupa ce Google a reusit sa creeze aplicatii de acces la serviciu pentru iOS si Android in luna februarie a acestui an, acum a reusit sa mai faca o actualizare care nu trebuie neglijata. Initial, serviciul era util doar zborurilor interne din Statele Unite, insa acum surprinde nu mai putin de 500 aeroporturi si in afara granitelor SUA. Pe langa asta, pe blogul oficial al Google, un reprezentant al companiei a promis ca se lucreaza din greu la largirea acoperiri si la adaugarea mai multor rute in viitor.

Pe langa trasee, calculate cu o viteza incredibila, cu Google Flight Search puteti face rezervari in timp real si puteti modifica diversi parametri ai cautarii.

Citește și: