Glove One iti transforma mana in telefon [+VIDEO]

, 08 Mai, 11:55

Glove One

Pentru cei care poarta manusi doar iarna, un astfel de dispozitiv va parea usor inedit sau poate chiar inutil. Totusi pentru marea majoritate a iubitorilor de gadget-uri si manusi, Glove One va fi unul dintre cele mai cool dispozitive de comunicare.

Artistul Bryan Cera a reusit sa proiecteze si sa construiasca acest „telefon manusa” utilizand o imprimanta 3D precum si componente dintr-un telefon de tip ceas.

Dupa cum veti putea observa si in videoclip, pe langa faptul ca jucaria arata incredibil de bine, aceasta mai este si complet functionala. „Telefonul” a fost construit pentru a ilustra cat mai concret dependenta oamenilor de telefonul mobil si pentru a sublinia ideile de libertate si portabilitate pe care cu totii ni le dorim de la device-urile noastre.

Conform theverge.com, Cera nu are de gand sa comercializeze conceptul, dar va publica un tutorial complet pentru cei care vor dori sa isi construiasca un asemenea telefon.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail