Genius prezinta la CES 2012 DeathTaker – Un nou mouse dedicat gamerilor

Genius prezinta la CES 2012 DeathTaker - Un nou mouse dedicat gamerilor

Chiar daca Consumer Electronics Show nu este tocmai dedicat gamingului, sunt cateva companii care prezinta in cadrul acestuia produse destinate acestui segment de piata. Genius, celebrul producator de periferice, a adus anul acesta un mouse dedicat gamerilor care prefera jocurile de tip MMORPG si RTS, cu o forma ergonomica, realizata special pentru sesiuni lungi de joc.

DeathTaker beneficiaza de noua butoane, setari independente pe axele X si Y a sensitivitatii (DPI de la 100 la 5700) , functie programabila de macro si posibilitatea de a adauga pana la zece greutati de 4,5 grame pentru balans perfect (pe langa cele 145 de grame implicite). Cei care comanda acest mouse pot sa isi aleaga si chiar si culoarea preferata, dintr-o paleta de 16 milioane de nuante. Pentru a asigura un control cat mai precis, Genius a optat pentru un cablu USB de 1,8 m, care dispune de un conector placat cu aur si asigura timp de raspuns de 1 ms.

Maouse DeathTaker 

Mouse-ul va fi lansat si in Romania foarte curand, si va fi disponibil la un pret recomandat de 269,90 lei. Avand in vedere ca dispune de setari avansate prin intermediul aplicatiei Scorpion, si este garantat pentru opt milioane de click-uri, entuziastii cu siguranta vor fi interesati de un asemenea produs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: