GeChic On-Lap 1302 – Un ecran in plus la notebook sau smartphone

GeChic On-Lap 1302 – Un ecran in plus la notebook sau smartphone
15:30 19.03.2012

GeChic On-Lap 1302 te ajuta sa mai ai un ecran la notebook sau smartphone

Traim intr-o era in care ecranele de smartphone trec cu usurinta in domeniul tabletelor, asa incat, pentru cei care vor ceva si mai mare, baietii de la GeChic, o companie de care sigur nu ati auzit, au anuntat On-Lap 1302.

Gandit ca un monitor extern, portabil (8,8mm grosime), acest panou de 13,3” de la GeChic, cu o rezolutie de 1366 x768, este solutia perfecta pentru extrem de multe scenarii. Incepand cu faptul ca se poate alimenta de la USB sau ca are incluse atat cabluri HDMI cat si VGA (ca o extensie din mufa proprietara integrata), On-Lap 1302 este perfect pentru deplasari si vizionari in familie, desi implica o serie de cabluri adiacente.

In cazul in care il legati la un notebook nu e nici o problema, din USB si VGA isi ia energia electrica si continutul video.

Daca il conectati insa la un smartphone, situatia este cu totul alta. La iPhone, de exemplu, aveti nevoie de un adaptor Digital AV Adapter, aveti nevoie de un battery pack de 5V pentru alimentat ecranul si, nu in ultimul rand, aveti nevoie de un suport pentru On-Lap 1302.

La 230$, nici calitatea panoului nu este incredibila, cu un timp de raspuns specificat de 16 ms si un unghi de vizibilitate de 45 de grade. Pe de alta parte, compatibilitatea On-Lap 1302 cu mai multe standarde, digitale si analogice, este un plus binevenit.

Daca sunteti incantat de un astfel de gadget, trebuie sa aveti in vedere faptul ca in primul rand nu integreaza si difuzoare, iar in al doilea rand implica si alte cateva achizitii. In cazul folosirii in tandem cu un Samsung Galaxy SII, aveti de exemplu nevoie de un adaptor MHL (Mobile High-Definition Link) la HDMI.

Ca prima posibilitate de achizitie, incepand cu luna viitoare, aveti newegg.com.

GeChic On-Lap1302
Etichete: