GameKlip revolutioneaza gamingul pe smartphone [+Video]

GameKlip revolutioneaza gamingul pe smartphone [+Video]

Pe zi ce trece, smartphone-urile devin din ce in ce mai performante, mai dotate si mai accesibile. Asa se face ca a luat nastere un nou trend: gamingul pe telefon. Tot mai multi oameni practica acest „sport extrem”, iar dezvoltatorii de aplicatii si jocuri cauta sa raspunda cerintelor prin lansarea de noi titluri care mai de care mai complexe si mai captivante.

gameklip

Problema apare cand vrei sa te bucuri de control asupra jocului si acest lucru este tot mai greu pe suprafata touchscreen-ului, indiferent de suprafata sau rezolutia acestuia. Pe masura ce jocurile evolueaza, este identificata tot mai clar nevoia unor accesorii menite sa usureze gamingul pe smartphone.

Din categoria inventiilor menite sa ne faca viata mai usoara face parte si GameKlip, care reuseste sa ataseze un controller de PS3 la orice smartphone de pe piata. Dupa cum puteti vedea si in poze sau in videoclipul de prezentare, minunea este cat se poate de simpla si consta intr-un sistem de prindere special creat pentru fiecare model de telefon in parte in asa fel incat controller-ul sa poata fi utilizat intr-un mod cat mai natural cu putinta.

gameklip 2

Asadar, gamepadul DualShock 3 poate fi conectat in modul wireless, insa veti avea nevoie de un smartphone cu root sau alternativ poate fi folosit un cablu furnizat in pachet. Momentan Samsung Galaxy S III functioneaza de minune in ambele variante si ne ofera o perspectiva cu totul noua asupra gamingului pe telefon.

Dupa cum noteaza si gizmag.com, producatorii lucreaza la o varianta pentru controller-ul de Xbox 360 si nu exclud modele care sa suporte tabletele de 7 inci. Pentru moment, toti cei care isi doresc revolutionarea experientei de gaming pe mobil, isi pot cumpara GameKlip-ul potrivit pentru 15 dolari (doar wireless) sau 23 dolari (cablul inclus).

Citește și: