25 mart. 2012 | 12:09

Galileo pune iOS-ul in miscare

ACTUALITATE
Galileo pune iOS-ul in miscare

GalileoTrio-1

Baietii din spatele celebrului trepied Gorillapod au anunat in aceste zile un proiect extrem de interesant pe Kickstarter.

Galileo este gadgetul propus de cei de la Motrr, gandit special pentru dispopzitivele cu iOS gen iPhone 4, iPhone 4S si iPod Touch 4G. Ideea din spatele acestui dispozitiv este pe cat de simpla, pe atat de utila in extrem de multe scenarii.

Galileo este un dock de iPhone sau iPod Touch care poate fi pus oriunde, chiar si pe un trepied – datorita locasului standard, si care sustine iPhone-ul.

Magia are loc prin rotirea sau rabatarea iPhone-ului de la distanta folosind un alt iDevice in timpul unei video conferinte. Practic, iti suni un prieten la o aniversare sau niste parteneri de afaceri in timpul unei conferinte, unul din ei fixeaza iPhone pe un dock Galileo si din acel moment depinde numai de tine ce vei vedea pe ecran la capatul celalalt al lumii. Cu o simpla atingere pe ecranul iDevice-ului tau poti misca iPhone-ul, al carui stream video il vezi pe ecran, in sus, in jus, in stanga sau in dreapta, la infinit, sau cat te tine bateria. Va veni cu o baterie litiu-polimer, si cu un cablu USB pentru a va putea si incarca iPhone-ul in timp ce-l folositi.

Pretul produsului final Galileo va fi de 129$. Va fi disponibil pe alb, negru, precum si intr-o editie speciala, pe verde. Nu mai ramane decat ca dezvoltatorii conceptului sa lucreze cu diverse companii software pentru a introduce suportul respectivului tip de interactiune in aplicatii gen Facetime, Skype sau Yahoo! Messenger.

phoneasdock

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele