Galaxy Note 10.1 se apropie de realitate – primeste o reclama si un unboxing

Galaxy Note 10.1 se apropie de realitate –  primeste o reclama si un unboxing
08:36 24.07.2012

Dupa ce a fost zarit pentru prima oara la MWC in februarie, aproape jumatate de an mai tarziu avem sanse sa putem achizitiona noua tableta a celor de la Samsung – Galaxy Note 10.1. O reclama, noi specificatii si un eveniment iminent de lansare al celor de la Samsung, toate indica acelasi lucru.

GALAXY_Note_10

In urma cu cateva saptamani a inceput sa circule pe internet un nou val de zvonuri legate de o tableta care, la MWC, reprezenta un concept complet nou. Intre timp, o tableta cu un procesor dual core Exynos, tactat la 1,4 GHz si o camera de 3 megapixeli a devenit o tableta cu un procesor quad core la 1,4 GHz, un GPU Mali 400, 2GB RAM si o camera de 5 megapixeli.

In plus, fata de conceptul initial, pe marginea noii versiuni de Galaxy Note exista un locas special creat pentru a gazdui stylusul S-Pen.  Ca optiuni de culoare a carcasei, ne putem astepta, pe langa clasicul alb, la nuanta de albastru pe care o putem vedea la Galaxy S III – Pebble Blue. Nici sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean nu ar trebui sa lipseasca din noul produs.

Galaxy Note 10.1 boxePe partea de conectivitate au fost sesizate, pe langa un modem HSPA+, module Bluetooth si WiFi N. O functie interesanta este cea de parteneriat cu un smartphone, in urma caruia, daca este incheiat cu succes, tableta poate functia ca un difuzor in cadrul unui apel de voce, iar in rest poate fi folosita pentru a trimite si primi SMS-uri. Din pacate nu se cunosc detalii legate de tehnologia prin care acest lucru este posibil.

Desi nu avem inca o data clara de lansare, pe data de 15 august, intr-un eveniment al celor de la Samsung, exista mari sanse sa aflam atat pretul pentru Galaxy Note 10.1, cat si momentul la care vom putea cumpara noua tableta, alaturi de Galaxy Note II. Pana atunci, agentia Step Management a pregatit un clip de 30 de secunde pe care, daca avem noroc, il vom vedea la televizor in aproximativ o luna. In ceea ce priveste unboxingul, mai multe detalii au cei de la The Brave Post. Apropo, din imaginea de mai sus nu vi se pare ca seamana cu un iPad alb?

loading...