Gadget-ul care sarbatoreste medaliile olimpice [+VIDEO]

, 07 Aug, 15:15

Englezii se bucura de valul de turisti si de distractia specifica Jocurilor Olimpice desfasurate in Londra, dar americanii sarbatoresc intr-un mod cat se poate de inedit fiecare medalie cucerita de catre sportivii lor.

Gadget SUA Olimpiada

Asadar, de fiecare data cand un sportiv american obtine o medalie, sustinatorii de acasa se pot bucura de cate un shot diferit, in functie de performanta atinsa: Jack Daniels pentru bronz, Jose Cuervo pentru argint si Goldschläger pentru aur. Daca luam in calcul performantele americanilor de la Olimpiada de anul acesta, gadget-ul este cat se poate de util si demonstreaza clar ca tehnologia poate fi extrem de amuzanta atunci cand ai motive sa sarbatoresti. Se pare ca barmanul robotizat este la curent cu rezultatele de la Londra si umple automat paharele sau la fel de bine la comanda, atunci cand este utilizata aplicatia pentru iPhone.

Dupa cum precizeaza si gizmodo.com, in videoclipurile de mai jos puteti vedea minunatia la lucru si mai ales modul de functionare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail