G10 XS: Archos pregateste tablete gen Prime

G10 XS: Archos pregateste tablete gen Prime

Intr-un segment de piata in care Archos inca se straduieste sa-si faca simtita prezenta cu noua linie de produse, s-ar putea sa se apropie mai mult de acest scop prin noile G10 XS.

Archos anunta pregateste tablete gen Prime

Asadar, G10 XS este numele urmatoarei serii de tablete care se pare ca va impresiona publicul prin conceptul de prezentare intalnit la Transformer Prime, cu tastatura detasabila, dar intr-un set de dimensiuni mai suple. Sunt promise grosimi de 7,6 mm, o cifra mai mica decat cea a celui mai nou iPad, cifra care creste doar pana la 11 mm in momentul in care tableta este combinata cu o tastatura gen dock.

Modelele Archos G10 XS au fost gandite pentru o lansare undeva pe parcursul acestui an si, desi la capitolul detalii nu au foarte multe in comun cu Transformer Prime-ul al celor de la ASUS, cu siguranta ataca aceeasi piata. Nu se cunosc inca detalii legate de sistemul de operare, dar avand in vedere precendentele companiei Android Ice Cream Sandwich este cea mai probabila alegere.

Pe partea de preturi ne putem astepta la cifre in 200 si 400$, in functie de configuratia interna. Pentru a va face o idee mai buna legata de viitorul tabletelor mainstream de la Archos, priviti cu atentie clipul de mai jos:

Archos G10 xs
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: