Fujitsu se apuca de ultrabook-uri cu Ivy Bridge: Lifebook UH572

, 07 Mar, 13:40

fujitsu_lifebook_uh572

Intel se straduieste sa impinga ultrabook-uri la CeBIT de la toti producatorii, iar Fujitsu este unul dintre producatorii care imbratiseaza pentru prima oara notiunea de ultrabook.

Fujitsu Lifebook UH572, planuit pentru lansare in aceasta vara, este unul din primele ultrabook-uri cu noua familie de procesoare ultra low voltage Ivy Bridge Core i3 pana la Core i7. Modelul de la CeBIT avea 4GB RAM, insa sunt ceva sanse ca acest model sa se comercializeze cu alta cantitate de memorie decat cea din modelul de la stand.

Ca design, integreaza o combinatie de gri si negru, insa pare construit temeinic, singura problema fiind ecranul care tinde sa se balanseze cateva secunde cand misti laptopul. O caracteristica deosebita a Fujitsu Lifebook UH572 fata de alte ultrabook-uri este slotul pentru SIM, care ii va permite conectarea la un operator pentru trafic de date prin 3G.

Disponibil pentru lansare in luna iulie in Europa, pretul acestui model va incepe de la 699 euro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail