Fujitsu incearca sa se adreseze segmentului business cu o noua tableta: Stylistic Android

, 05 Feb, 20:00

fujitsu-stylistic

Chiar daca putine tablete reusesc sa se impuna in segmentul business cum a reusit iPad-ul in ultimii ani, pentru fanii Android, Fujitsu lanseaza tableta Stylistic.

Chiar daca nu este una dintre cele mai performante astfel de dispozitive, Stylistic M350/CA2 are un ecran de 7 inci si o greutate de numai 420 grame, particularitati care o fac ideala pentru prezentari in deplasare. Cei de la Fujitsu au facut un efort in a personaliza sistemul de operare Google, cu ajutorul unei aplicatii proprietare intitulate NX! input powered by ATOK pentru a eficientiza interactiunea. Respectiva functie se refera la o tastatura dinamica care poate fi schimbata cu usurinta din mod QWERTY, in mod numpad sau scris de mana. Pe partea de autonomie, cele 6.1 ore specificate sunt mai mult decat suficiente daca avem in vedere greutatea tabletei.

Fujitsu Stylistic va ajunge in magazine in a doua jumatate a acestei luni, mai intai in Japonia si ulterior pe alte parti ale globului. Tenteaza pe cineva?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail