From Dust vine pe Google Chrome

From Dust vine pe Google Chrome

Google Chrome este un browser a carui popularitate este in continua crestere, iar Google nu se sfieste sa adauge intotdeauna capabilitati noi. Una dintre acestea este rularea de aplicatii web, care reusesc mai nou sa concureze cu cele dedicate sistemelor de operare. 

In urma cu putine luni, Bastion, un joc lansat initial  pentru console si PC-uri, a fost lansat pentru Chrome si a reusit sa demonstreze puterea browserului de la Google. Din pacate, posibilitatea de a rula un asemenea joc nu era tocmai uimitoare, intrucat aveam de a face cu un titlu realizat intr-un mediu 2D. Ei bine, Ubisoft va lansa acum pentru Chrome From Dust, un joc mult mai sofisticat, complet 3D, care va rula exclusiv in browser, fara sa apeleze la API-uri ale sistemelor de operare.

Jocul se va lansa in cursul lunii aprilie, la o data inca nespecificata. Aceasta este dovada clara ca Google incearca in continuare sa ademeneasca dezvoltatori de aplicatii pe Chrome, pentru a avea o baza serioasa in cazul in care Chrome OS va deveni o platforma populara. Pana atunci insa, browserul va continua sa „manance” din marketshare-ul Mozilla, Opera, Safari si Internet Explorer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI