Fostul Audiovox in reinventare la CES: incinte acustice fara fir

Fostul Audiovox in reinventare la CES: incinte acustice fara fir
07:30 10.01.2012

acoustic-research

Voxx international sau Audiovox, dupa o cum o numesc pretenii la CES, a profitat de aceasta ocazie pentru a da publicitatii doua sistem audio.

Extrem de convingatoare in ceea ce priveste designul, probabil si in ceea ce priveste calitatea audio asociata unei boxe de asemenea dimensiuni sumare, noile dispozitive create de divizia Audio Research a Voxx International sa adreseaza in special utilizatorilor de smartphone-uri.

ARAP50 si ARS70 sunt numele celor doua dispozitive ce vor fi lansate in mai putin de cateva luni la niste preturi suficient de accesibile incat sa fac o impresie buna amatorilor de auditie fara fir.

ARAP50 este compatibil cu protocolul Air Play al celor de la Apple, pentru a va ajuta sa trimiteti fara probleme sunete prin casa de pe un iDevice. ARS70 este destinat tuturor celorlalte smartphone-uri deoarece foloseste clasicul deja Bluetooth cu A2DP.

Lansand la parte polologhia, ARAP50 cu AirPlay va avea un pret de 200$, iar Bluetooth Wireless Audio System va avea un pret de 130$.

loading...