Firwmare-ul 1.8 pentru Vita vine cu suport pentru PlayStation Classics

Firwmare-ul 1.8 pentru Vita vine cu suport pentru PlayStation Classics

PlayStation Vita

Sony a promis la E3 ca PlayStation Vita va primi in cursul acestei veri suport pentru rularea de jocuri din seria PlayStation Classics. Acestea sunt vechile titluri de pe PlayStation 1, relansate prin intermediul PlayStation Network, care sunt momentan compatibile cu PlayStation 3 si PlayStation Portable.

Site-ul Andriasang ne informeaza despre anuntul Sony Computer Entertainment Japan, care spune ca suportul pentru aceste jocuri va veni in curand, odata cu lansarea noului firmware 1.8 pentru PlayStation Vita. Acesta anunt nu a fost insa cel principal, intrucat a facut parte dintr-un eveniment ceva mai important pentru Japonia. Chiar daca in Statele Unite si Europa avem deja suport pentru jocurile PS2 Classics pe PlayStation 3 de cel putin un an, in aceasta regiune abia acum va fi oferit suport pentru acestea prin intermediul programului „PS2 Game Archives”.

Din pacate, nu avem o data de lansare sau o fereastra stabilita pentru lansarea noii versiuni de software pentru Vita. Oricum, avand in vedere ca mai sunt doar doua luni de vara, cu siguranta vom afla in acest interval de timp.

Citește și: