Firefox trece la versiunea 11

, 14 Mar, 08:13

Firefox trece la 11

Desi a fost planificat si anuntat pentru ieri, noua versiune majora, Firefox 11, de la Mozilla a suferit o mica amanare pe motive de logistica.

Mai precis, avand in vedere ca Microsoft voia sa dea drumul la o serie de actualizari pentru Windows in aceeasi zi, Mozilla a preferat sa amane lansarea pana va fi convinsa ca noile update-uri la OS nu vor afecta performanta noului Firefox per ansamblu. Un alt motiv de intarziere ar fi fost un bug de stabilitate, descoperit de un specialist in securitate.

In alta ordine de idei insa, noul Firefox este disponibil atat ca actualizare in-app, cat si ca aplicatie de sine statatoare de la adresa www.getfirefox.com.

Per ansamblu, Firefox 11 integreaza un set de actualizari minore. Imbunatateste suportul pentru procesul de import al bookmark-urilor si setarilor din Chrome, integreaza o compatibilitate sporita cu Growl 1.3 si are o performanta sporita cand vine vorba de redarea scripturilor CSS. Un alt beneficiu al noii versiuni este dat de posibilitatea sincronizarii de extensii folosite pe diverse computere.

Daca sunteti un utilizator entuziast de Firefox, puteti descarca update-ul din proprie initiativa, iar daca nu sunteti, veti fi invitat oricum sa va actualizati browser-ul in cateva zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail