Firefox mai primeste un update – a ajuns la 14

Firefox mai primeste un update - a ajuns la 14

Desi update-urile recente la Firefox ajung sa se instaleze automat, de cele mai multe ori, nu trebuie neglijat faptul ca astazi unul dintre cele mai populare browsere a ajuns la versiunea 14.

Mozilla firefox 14

Fara prea multe surle si trambite, Mozilla a lansat astazi cea de a 14-a versiune majora de Firefox. Este usor de instalat, atat automat – de catre o alta versiune pe care o aveti instalata, cat si manual – de pe GetFirefox.com.

Printre schimbarile semnificative din noua versiune se numara cautarea implicita pe Google folosind protocolul HTTPS. Daca sunteti utilizator de OS X Lion, noua versiune de Firefox vine cu posibilitatea de a rula browser-ul in modul Full Screen. In cazul in care va incanta sa va jucati prin pagina de configurare about:config, acum puteti configura ca diverse pluginuri sa nu mai ruleze decat daca sunt activate cu click. Nu lipsesc nici update-urile de securitate si cateva imbunatatiri la capitolul performanta.

Si pentru dezvoltatori Firefox 14 vine cu ceva, dar cel mai bine este sa accesati www.mozilla.org/en-US/firefox/14.0.1/releasenotes, daca sunteti interesati.