Facebook vaneaza talente in Europa – inaugureaza un birou in Londra

, 25 Iul, 12:30

Oficialii Facebook au anuntat deschiderea unui birou tehnic in Londra, primul de acest fel situat in afara Statelor Unite. Acesta este primul din Europa, restul fiind situate in: Menlo Park, New York si Seattle.

Birou Facebook

Pentru moment, noul birou cauta sa acopere 22 de pozitii vacante, destinate in principal inginerilor talentati. Dupa cum afirma si Philip Su, team leader Facebook Londra, echipa va fi una restransa urmand sa creasca in timp. Noua echipa va contribui la dezvoltarea platformei sociale si mai ales a aplicatiei mobile.

Conform techcrunch.com, gigantul social se vede nevoit sa caute talente la nivel global avand in vedere ca cererea de ingineri depaseste numarul oferit de Silicon Valley sau de Statele Unite in general. Ramane sa vedem in ce masura Facebook isi va extinde cautarile si catre alte tari din Europa, poate chiar si pe meleagurile noastre, asta dupa ce va fi captat mare parte a talentelor din capitala Angliei.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail