Facebook Stories prezinta cum reteaua sociala ne poate schimba viata

Facebook Stories prezinta cum reteaua sociala ne poate schimba viata

Astazi, Facebook a lansat un nou site intitulat  Facebook Stories, care face parte din universul retelei sociale si care are ca unic scop colectarea si prezentarea de povesti remarcabile legate de oameni simpli si de modul in care acestia folosesc reteaua de socializare.

facebook_stories_icon

Plecand de la ideea ca in fiecare luna va celebra un concept nou prin povestile prezentate, Facebook Stories surprinde in aceasta luna tema aducerii aminte – ,,remembering”. Plecand de la aceasta idee, aceasta etapa a dezvoltarii evolutiei site-ului deja include un clip cu un individ care si-a pierdut memoria. Tot acum sunt prezentate mai multe clipuri plecand de la materiale din The New Yorker. Merita retinut ca si utilizatorii pot posta povesti, cu mentiunea ca doar Facebook va alege ce este sau nu interesant.

Site-ul mai integreaza si un infografic care infatiseaza modul in care utilizatorii Facebook impartasesc prietenilor evenimente importante precum nunti sau calatorii. O sectiune intitulata Bookshelf, realizata impreuna cu Goodreads sugereaza cartile relevante ale momentului. Un playlist este prezent pe pagina de Facebook Stories, realizat impreuna cu Spotify, care include melodii de la artisti importanti ai perioadei prin care trecem.

Tucker Bond de la Facebook a declarat pentru cei de la ABC ca ,,Am vrut sa creem un loc in care sa putem celebra povesti remarcabile.” Daca merg in aceeasi directie, Facebook Stories are toate sansele sa isi atinga scopul si sa genereze un trafic considerabil.