02 iul. 2012 | 12:04

Facebook nu se mai multumeste doar cu Like-uri – vrea un nou buton

ACTUALITATE
Facebook nu se mai multumeste doar cu Like-uri - vrea un nou buton

Facebook

Dupa cum bine stiti, Facebook stie cam ce preferinte au utilizatorii sai si asta datorita existentei butonului „like”. Se pare ca gigantul social pregateste un nou buton, „want”, menit sa ofere informatii pretioase cu privire la intentiile de cumparare ale milioanelor de useri.

Conform dailymail.co.uk, programatorul Tom Waddington a descoperit in codul Java al Facebook-ului acest buton „Want”, care cel putin pentru moment este in curs de implementare. Waddington a publicat imaginea butonului pe blogul sau personal si a marturisit ca urmareste indeaproape schimbarile din codul site-ului de socializare, fapt ce a dus la aceasta descoperire.

Butonul Want

In cazul in care acest buton isi va face aparitia pe site, promovarea si reclamele la diferite produse sau servicii ar putea creste exponential. Asta pentru firmele ar putea identifica extrem de usor ce ne place: „Like” si ce dorim sa cumparam: „Want”.

Ramane sa vedem in ce masura aceasta „descoperire” se va materializa intr-un nou serviciu Facebook si mai ales in cat timp, pentru ca am vazut cu totii ce s-a intamplat cu „Find Friends Nearby”