Facebook lanseaza Find Friends Nearby

Facebook lanseaza Find Friends Nearby

Find friends nearby

Chiar daca nu a fost anuntata oficial inca, noua functie Find Friends Nearby poate fi incercata atat pe iOS, cat si pe Android sau prin varianta mobila a site-ului de socializare.

Dupa cum sugereaza si numele, noua „gaselnita” iti permite sa gasesti oameni sau prieteni pe Facebook in functie de zona in care se afla, informatie bazata pe geolocatie. Practic, daca te afli la o petrecere unde ai cunoscut mai multi oameni interesanti, ii poti gasi si adauga in lista de prieteni mult mai usor. Tot ce trebuie facut este ca atat tu, cat si ei sa accesati functia in acelasi timp, optiune care se afla in aplicatie la Find Friends>Other Tools>Find Friends Nearby sau prin simpla accesare a paginii: m.facebook.com/friendshake.

Ideea de baza este ca, pentru a se putea gasi, userii trebuie sa fie logati pe aceasta pagina in acelasi timp, fapt ce duce destul de usor la o ratare a „intalnirii”. Pe de alta parte, dupa cum noteaza si cei de la TechCrunch.com, noua functie poate fi extrem de utila atunci cand vrei sa faci schimb de contacte cu cat mai multi oameni aflati la acelasi eveniment sau actiune in acelasi timp.

Vi se pare interesant sa va gasiti cunostintele in acest mod?

Citește și: