Facebook introduce sharing-ul de fisiere

Facebook introduce sharing-ul de fisiere
00:05 12.05.2012

facebook sharing de fisiere

Mai mult ca sigur tot mai multi dintre noi fac parte din cel putin un grup pe Facebook. Si stim cu totii cat de enervant este cand vrei sa impartasesti ceva cu prietenii de pe grup si trebuie sa apelezi la mail sau la site-urile speciale de stocare si transfer online.

Facebook introduce o noua functie foarte utila, zic eu: transferul de fisiere. Tot c trebuie sa aveti grija este ca respectivele fisiere sa nu fie sub influenta vreunui copyright. Noua optiune este in proces de implementare si urmeaza sa fie disponibila pentru tot mai multe grupuri din cadrul retelei de socializare.

Nu se cunosc date despre numarul maxim de fisiere ce pot fi transmise, ci doar ca fiecare dintre ele nu trebuie sa depaseasca 25 de MB, dupa cum scriu si cei de la ubergizmo.com.

Da, 25 MB este foarte putin, dar aceasta noua optiune se poate dovedi extrem de utila mai ales in cadrul grupurilor business care au nevoie sa share-uiasca prezentari, documente sau anumite lucrari. De partea cealalta, grupurile de prieteni care au de impartit sute de poze cred ca vor apela in continuare tot la site-urile dedicate de transfer, care permit trimiterea de arhive de cativa GB.

Oricum, initiativa este buna si demonstreaza inca o data ca Facebook doreste sa fie mult mai mult decat un simplu site de socializare si se transforma intr-o adevarata platforma online gata sa raspunda cat mai multor nevoi ale membrilor sai. Simtiti la fel?

loading...