Facebook Camera – o alta aplicatie de facut poze

Facebook Camera - o alta aplicatie de facut poze

facebook-camera-ios

Pentru ca nu aveati 150 si ceva de alternative pentru a urca imagini pe profilul de Facebook, astazi compania din spatele celei mai mare retele de socializare a lansat Facebook Camera pentru exact acelasi scop.

Aplicatia, disponibila gratuit pe AppStore, la prima vedere ar parea rezultatul unei colaborari cu fostii angajati Instagram/proaspeti angajati Facebook. Realitatea este insa cu totul alta, e produsul unei echipe interne de la Facebook care a fost responsabila de acest proiect de ceva timp.

Ca performante, aplicatia va ajuta sa capturati imagini la rezolutie mare, mai mare decat o puteti face nativ cu aplicatia Facebook, si sa le partajati pe Facebook cu o viteza foarte mare, folosind cativa pasi simpli. Echipa din spatele aplicatiei se lauda ca pana si partea de vizualizare/partajare de continut se petrece mult mai rapid decat pana acum.

Nu puteau lipsi nici filtrele pe care le puteti aplica imaginilor proaspat capturate, acestea fiind in numar de 15, la care se mai adauga cateva functii de baza de editare. Tot direct din aplicatie, pe langa faptul ca puteti imortaliza extrem de multe momente importante, cu cateva atingeri va puteti alege mai multe poze, le puteti asocia rapid unui album nou, sau unuia existent, si le puteti urca pe profilul personal.

In ceea ce priveste influenta Instagram, merita sa retineti ca pe acel front procesul de achizitie nici macar nu s-a incheiat, etapele pana la finalizare fiind multe si minutioase.

Citește și: