F1 Race Stars – Formula 1 + Karting = Love [+VIDEO]

F1 Race Stars – Formula 1 + Karting = Love [+VIDEO]

Studioul Codemasters, detinatorul licentei pentru jocuri Formula 1, a anuntat un nou titlu de curse numit F1 Race Stars. Acesta nu este un nou simualtor precum jocurile din seria anuala F1, ci mai degraba o incercare de a intra pe nisa jocurilor de Karting, oferind posibilitatea de a juca in rolurile pilotilor celebri din Formula 1.

F1 Race Stars

Anuntul a fost facut prin intermediul trailerului pe care l-am atasat mai jos si inca din primele secunde ale acestuia ne putem da seama catre cine este adresat acest joc. Este clar ca o mare influenta pentru acest titlu a fost Mario Kart, intrucat masinile prezente in trailer seamana mai degraba cu niste karturi decat cu bolizii de pe pistele de Formula 1. Mai mult, stilul artistic de desene animate si faptul ca traseele vor putea fi modificate amintesc mai degraba de un alt joc de karting mai recent: Modnation Racers.

F1 Race Stars va fi lansat in aceasta toamna sub label-ul Codemasters Racing pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3 si va oferi atat gameplay single player cat si multiplayer in split screen in patru jucatori si in doisprezece prin conexiune online.

Citește și: