29 mai 2012 | 10:15

Explay Crystal – Vreti un nou telefon cu ecran transparent?

ACTUALITATE
Explay Crystal - Vreti un nou telefon cu ecran transparent?

Explay Crystal

Crystal de la Explay este cel mai nou terminal pe care nu veti putea pune mana decat daca aveti o ruda in Rusia. Producatorul moscovit nu este primul care incearca sa creeze un terminal cu ecran transparent, Lenovo si Sony Erricson i-au luat-o inainte. Cu toate acestea, tehnologia panoului folosit in Crystal este mult mai performanta decat iteratiile anterioare.

Cu doar 219 dolari, sau 7000 de ruble in tara lui Putin,  incepand cu 1 iulie va puteti achizitiona Explay Crystal. Un telefon simplu, fara touch, cu suport pentru doua SIM-uri, Crystal nu vine cu multe functii insa va reusi cu siguranta sa atraga cateva priviri invidioase. Are Bluetooth 3.0 cu suport pentru A2DP. Integreaza o camera de captura si un media player.

Daca un astfel de terminal va reusi sa devina popular, ar fi o minune, avand in vedere avansul pe care l-au luat acum vanzarile de smartphone-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele