23 feb. 2012 | 15:59

Entuziasti la lucru: coperta Modern Warfare 2, refacuta cu personaje reale

ACTUALITATE
Entuziasti la lucru: coperta Modern Warfare 2, refacuta cu personaje reale

MW2

GyBkuPare greu de facut, dar si mai greu de crezut. Totusi, unele lucruri chiar sunt reale. Un grup de pasionati de Call Of Duty s-au angajat intr-o misiune dificila, aceea de a recrea coperta Modern Warfare 2.

Actiunea se desfasoara in Afghanistan, context in care un utilizator de Reddit, pe numele de Travissimo, impreuna cu un prieten si cateva cunostinte de Photoshop s-au reflectat in imaginea din partea stanga sus. Totul a pornit de la imaginea alaturata, pozitie in care, spre deosebire de poza oficiala, soldatul nu tine mana pe tragaciul armei.

Pe langa efectul incredibil al unei imaginii finisate cu precizie, performanta de a fi extrem de aproape de original este cu atat mai impresioananta.

In alta ordine de idei, exista foarte multe forumuri online al caror singur scop este sa reconstituie scene precum cea de mai sus. Ca ar fi putut evolua si altfel respectiva scena si idee este adevarat, insa cei doi prieteni implicati, din plictiseala, au mers pe acest tip de manifestare creativa.

Va place?