EnerPlex, cea mai subtire carcasa solara pentru iPhone [+Video]

EnerPlex, cea mai subtire carcasa solara pentru iPhone [+Video]

enerplex

Dupa cum se poate observa cu ochiul liber, tot mai multi producatori sunt obsedati de produsele Apple si cauta sa inventeze accesorii usor iesite din comun cu scopul de a convinge macar o parte din milioanele de utilizatori ai acestor device-uri. Asa se face ca si cei de la Ascent Solar au lansat o noua carcasa solara pentru iPhone 4/4S care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si incarca bateria de la soare.

Practic carcasa denumita EnerPlex inglobeaza un panou solar CIGS flexibil si extrem de subtire, ceea ce ii permite sa cantareasca doar 72 de grame, lucru de apreciat pentru o husa care iti mai si incarca telefonul. Conform gizmag.com, carcasa minune poate prelungi autonomia smartphone-ului cu pana la 170 de ore in standby sau 3,5 ore de internet, 5,6 ore de Wi-Fi, 19 ore de playback audio sau 5,6 ore de playback video.

Pentru moment nu sunt cunoscute detalii legate de pretul EnerPlex, dar lansarea la nivel global este programata pentru ultimul trimestru al acestui an. Cu alte cuvinte, ne vom putea incarca iPhone-urile de la soare exact cand acesta isi va face din ce in ce mai putin simtita prezenta. Mai jos aveti un videoclip de prezentare, din care putem observa cat de „slim” este de fapt aceasta carcasa…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: