eMAG isi lanseaza Fundatie

, 24 Oct, 17:08

Astazi a avut loc lansarea Fundatiei eMAG prin care isi propune sa sustina educatia si performantele de varf de la noi din tara.

Logo Emag

Asadar, prin intermediul programelor ce urmeaza sa fie derulate, Fundatia eMAG isi propune sa promoveze copiii si adolescentii care inregistreaza rezultate deosebite in sfera stiintelor exacte.

Printre primele actiuni planificate, se numara sponsorizarea taberelor de pregatire pentru olimpiadele nationale si internationale, sponsorizarea delegatiilor romane la olimpiadele internationale si premierea medaliatilor la aceste olimpiade. Programele vor continua cu proiecte pentru anumite unitati de învatamant care au nevoie de echipamente tehnice performante, burse de studiu pentru copiii cu rezultate speciale si programe de internship pentru studenti.

Iulian Stanciu, actionar eMAG, Flanco si NOD

Primul proiect al Fundatiei este programul „Hai la Olimpiada!“ care va asigura suport echipelor de olimpici ale loturilor nationale de matematica, fizica si informatica. In 2012 Romania a obtinut 6 medalii de aur, 6 medalii de argint si 3 de bronz  la olimpiadele internationale de matematica, fizica si informatica. Programul a debutat azi prin premierea castigatorilor de anul acesta la olimpiadele internationale. Premiile, cate un ultrabook cu Windows 8, au fost oferite de Fundația eMAG in parteneriat cu Microsoft Romania.

Lotul olimpic de fizica

Nu putem decat sa apreciem initiativa celui mai important jucator din online-ul romanesc, dar bineinteles ramane sa urmarim in ce masura si pentru cat timp vor reusi sa sustina acest demers.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Daca pun banii acolo unde statul nu s-a sinchisit mi se pare foarte tare. Si mi se pare tare ca mai auzim si de altceva in afara de animale moarte si copii bolnavi, poti sa investesti si in chestii pozitive, fundatiile nu trebuie sa se ocupe numai cu durere si tristete, te poti ocupa si de olimpici. Ca asa am ajuns sa ne stie lumea ca avem copii orfani, in loc sa stie ca avem si olimpici. Felicitari copiilor!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail