EGO Wi-Fi iti transmite cascadoriile pe telefon

EGO Wi-Fi iti transmite cascadoriile pe telefon

Liquid Image a anuntat noua camera EGO Wi-Fi care este destinata sporturilor extreme si permite vizualizarea pozelor si clipurilor direct pe un smartphone.

Liquid Image Ego Wi-Fi

Camera este perfect compatibila atat cu dispozitivele iOS cat si cu cele Android, iar lentilele cu unghi larg permit inregistrarea la 136 de grade. EGO Wi-Fi capteaza imagini la o rezolutie de 12 megapixeli, iar clipurile pot fi inregistrate in format Full HD 1080p la 30fps sau in 720p la 60fps.

Conform t3.com, jucaria suporta carduri Micro SDHC de pana la 32GB care permit stocarea a mii de imagini sau a pana la doua ore de filmare continua, autonomie specificata de producator.

Aplicatiile Liquid Image Ego si Action Connect de pe iOS, respectiv Android, permit controlul camerei cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul tehnologiei WiFi. Astfel, veti putea schimba setarile camerei, captura fotografii sau declansa filmarea de la distanta, cu ajutorul smartphone-ului. De asemenea, camera permite partajarea continutului capturat cu orice telefon sau tableta.

Camera EGO Wi-Fi urmeaza sa fie disponibila pana la sfarsitul acestei luni, la un pret de aproximativ 2oo de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: