24 iul. 2012 | 18:15

E30 Spinnaker – un set de boxe… altfel

ACTUALITATE
E30 Spinnaker - un set de boxe... altfel

Edifier a anuntat astazi disponibilitatea noilor boxe bluetooth E30 Spinnaker care se lauda cu o forma pe cat de ciudata, pe atat de ingenioasa.

Spinnaker E30

Design-ul sistemului audio este creat special pentru cresterea calitatii sunetului si vine insotit de o serie de tehnologii menite sa ajute la amplificare. Oricat de ciudate ar parea, noile boxe cu forma unei vele de nava, boxele E30 au reusit sa castige premiul CES Innovations.

Forma cilindrica permite eliminarea zgomotelor nedorite si directioneaza sunetul catre cei care asculta. E30 Spinnaker dispun si de o serie de trei etaje de amplificare, unul pentru bass, altul pentru medii si ultimul pentru inalte, care confera o fidelitate audio de invidiat.

Boxele pot fi conectate prin Bluetooth pe o raza de aproximativ 10 metri, o intrare optica pentru comunicarea cu sisteme multimedia sau console si nu in ultimul rand de o intrare auxiliara este disponibila pentru dispozitivele externe. Noile difuzoare E30 sunt disponibile in doua variante de culoare si pot fi achizitionate in schimbul a 350 de dolari de aici.