15 mart. 2012 | 15:48

Diablo III vine in mai!

ACTUALITATE
Diablo III vine in mai!

Data de 15 mai 2012 va intra in istoria gamingului international, intrucat aceasta este data la care Blizzard va lansa mult asteptatul Diablo III, a treia parte a legendarei serii de action RPG-uri. Dupa repetate amanari si modificari, se pare ca echipa este in sfarsit pregatita sa dezlantuie acest titlu in mainile milioanelor de fani care abia il asteapta.

Aceasta data de lansare nu a venit ca o surpriza pentru foarte multa lume, intrucat de curand studioul a inceput sa vorbeasca mai deschis despre detalii importante ale acestuia si a oferit in repetate randuri invitatii pentru sesiunea de closed beta care este inca in curs de desfasurare. Curios este ca se lanseaza atat de curand dupa declaratiile care au suparat o mare parte din fani, in care echipa anunta schimbarea multor sisteme fundamentale ale luptelor din joc.

Un lucru este sigur acum: fie ca reuseste sau nu sa se ridice la nivelul asteptarilor, Diablo III va ajunge pe PC-urile gamerilor pe 15 mai, fie in editie retail sau digital. Cei care opteaza pentru editia distribuita prin internet pot face pre-comanda direct de pe site-ul oficial Blizzard.

Cei care doresc sa intre in posesia editiei de colectie, vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma aproape dubla, insa incluse in pachet pe langa joc vor fi multe bunatati precum un DVD/Blu-Ray Making Of, CD-ul pe care se gaseste coloana sonora, un artbook, un stick USB pe care se gaseste Diablo II impreuna cu expansion-ul Lord of Destruction, cat si obiecte in-game exclusive pentru jocul de fata, cat si pentru World of Warcraft si StarCraft II.