Diablo III este cel mai bine vandut joc de PC din istorie

Diablo III este cel mai bine vandut joc de PC din istorie

Se pare ca un nou record a fost doborat, intrucat Diablo III este cel mai bine vandut joc de PC din istorie. Avand in vedere ca a fost anticipat timp de doisprezece ani si ca a fost dezvoltat intern de Blizzard, unul din cele mai prestigioase studiouri din lume, aceasta veste nu este o surpriza.

In prima zi, Diablo III s-a vandut in peste 3,5 milioane de exemplare, fiind jocul de PC care a ajuns cel mai repede la aceasta performanta. Acest numar nu include insa si cele 1,2 milioane de jucatori care au primit acest titlu gratuit, gratie abonamentului anual la World of WarCraft. Ce inseamna asta? Ca in prima zi mai mult de 4,7 milioane de jucatori aveau Diablo III si toti incercau sa se conecteze la servere in acelasi timp (de unde si problemele de conexiune din primele zile).

Momentan, jocul este in mainile a aproximativ 6,3 milioane de gameri, dupa o singura saptamana de la lansare, si cu siguranta va depasi 10 milioane pana la sfarsitul anului. In cazul in care nu ati avut inca ocazia sa jucati Diablo III, puteti citi mai intai proaspatul nostru review al jocului.

Citește și: