Diablo III digital vine cu trei zile intarziere

Diablo III digital vine cu trei zile intarziere
Cătălin Nițu
Cătălin Nițu
14:45 22.06.2012

Blizzard a dezvaluit ca toate copiile de Diablo III care vor fi cumparate online prin intermediul Battle.net vor putea fi folosite abia dupa 72 de ore de la tranzactie. Motivul este numarul mare de fraude prin intermediul cartilor de credit, iar acest timp este suficient pentru a verifica validitatea acestora.

Din fericire, cei care opteaza sa cumpere jocul in format digital nu vor fi privati complet de acces la acesta. Acestia vor putea juca varianta Starter Edition pana cand jocul full este deblocat. Astfel vor putea juca prima parte a jocului cu oricare dintre personaje fara vreo limita de timp, insa numai pana la nivelul 13. Modul multiplayer va oferi posibilitatea de a interactiona doar cu alti jucatori de Diablo III Starter Edition, iar multiplayer-ul global si Casa de Licitatii lipsesc cu desavarsire.

Blizzard a dezvaluit ca acele 72 de ore pot fi perioada maxima de verificare, asa ca, in cazul in care doriti sa cumparati Diablo III in format digital, aveti sansa de a astepta mai putin de trei zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI