Diablo III digital vine cu trei zile intarziere

, 22 Iun, 14:45

Blizzard a dezvaluit ca toate copiile de Diablo III care vor fi cumparate online prin intermediul Battle.net vor putea fi folosite abia dupa 72 de ore de la tranzactie. Motivul este numarul mare de fraude prin intermediul cartilor de credit, iar acest timp este suficient pentru a verifica validitatea acestora.

Din fericire, cei care opteaza sa cumpere jocul in format digital nu vor fi privati complet de acces la acesta. Acestia vor putea juca varianta Starter Edition pana cand jocul full este deblocat. Astfel vor putea juca prima parte a jocului cu oricare dintre personaje fara vreo limita de timp, insa numai pana la nivelul 13. Modul multiplayer va oferi posibilitatea de a interactiona doar cu alti jucatori de Diablo III Starter Edition, iar multiplayer-ul global si Casa de Licitatii lipsesc cu desavarsire.

Blizzard a dezvaluit ca acele 72 de ore pot fi perioada maxima de verificare, asa ca, in cazul in care doriti sa cumparati Diablo III in format digital, aveti sansa de a astepta mai putin de trei zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail