Diablo III are probleme de securitate

, 22 Mai, 14:10

De o saptamana, de cand s-a lansat Diablo III, internetul este plin de informatii despre acest joc, insa toate aceste vesti au atras si atentia hackerilor. Ca in cazul multor altor titluri bazate pe conturi online, se pare ca nici noul Diablo nu a fost iertat, jucatorii gasindu-si personajele fara echipament si aur.

Blizzard ofera posibilitatea de a cripta parola contului cu un autentificator pe USB sau cu o aplicatie de iOS si/sau Android pentru a avea acces la contul de Battle.net, insa hackerii par sa poata trece foarte usor de aceasta protectie. Unele conturi au fost chiar vandute, insa prietenii din lista de contacte ai celor pagubiti au sesizat repede suportul tehnic.

Blizzard a recunoscut ca aceste atacuri au avut loc si s-au oferit sa intoarca progresul personajelor afectate la o salvare anterioara. Evident, acest lucru duce la pierderea ultimelor secvente jucate, ceea ce inseamna ca o parte a echipamentului dobandit, a progresului in nivel si o anume cantitate de aur nu va putea fi restituita.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail