Diablo 3 Beta se inchide!

Diablo 3 Beta se inchide!

Beta-ul pentru Diablo III a fost pornit inca din toamna anului trecut, insa Blizzard a anuntat ca acesta nu va mai fi disponibil pentru prea multa vreme. Avand in vedere ca data de lansare a jocului este la mai putin de o luna distanta, versiunea de test trebuie sa isi inchida portile.

Studioul a anuntat pe site-ul oficial al jocului ca, incepand de la data de 1 mai, Diablo III Beta nu va mai fi disponibil nici pentru utilizare, nici pentru download. In plus, toate personajele facute de utilizatori vor fi sterse in urma resetarii serverelor.

Evident, aveasta miscare pregateste terenul pentru editia finala a jocului, care este programata sa apara pe 15 mai. Curioasa este decizia producatorilor de a limita accesul la forumurile Diablo pentru cei care nu au inca jocul comandat, nu detin o copie de StarCraft 2 sau un abonament pentru World of WarCraft.

In alta ordine de idei, mai aveti aproximativ doua saptamani sa beneficiati de o doza gratuita de Diablo III, chiar si in stadiul sau neterminat. Daca aveti un personaj pe care nu l-ati testat pana in prezent, acum este momentul, inainte ca beta-ul sa se inchida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: