De astazi poti testa si tu versiunea finala a noului Windows 8

De astazi poti testa si tu versiunea finala a noului Windows 8

Versiunea de RTM a lui Windows a fost lansata de cateva zile, insa era dedicata exclusiv dezvoltatorilor si abonatilor MSDN si TechNet. Din fericire, si utilizatori obisnuiti pot acum experimenta o versiune completa de Windows 8.

Windows 8 Trial

Pe langa versiunile Consumer Preview si Release Preview de Windows 8 care puteau fi deja experimentate de publicul larg, Microsoft a decis ca utilizatorii obisnuiti si dezvoltatorii de hardware si software pentru Windows sa poata experimenta si varianta finala. Windows 8 Enterprise este acum disponibil intr-o versiune trial de 90 de zile deschisa tuturor celor interesati.

Avand in vedere dezbaterile care inconjoara de ceva timp schimbarile de la Windows 7 la Windows 8, aceasta ar putea fi cea mai buna metoda pentru a va face o parere concludenta legata de noul sistem de operare. Cu mai bine de o luna pana la lansarea oficiala a noului sistem de operare, aveti timp suficient pentru a vedea daca puteti sau nu sa faceti tranzitia catre ,,latest and greatest”.  In plus, puteti experimenta toate versiunile de Windows 8 in diverse limbi straine optimizate pentru x86 si x64.

Windows 8 Enterprise este cea mai buna optiune cand vine vorba de experimente, deoarece include toate functiile din Windows 8 Pro plus alte cateva detalii care s-ar putea sa atraga interesul utilizatorilor business. Windows To Go este o astfel de functie, care permite rularea unei instalari de Windows 8 direct de pe un Stick USB.

Singurul detaliu la care trebuie sa fiti atenti este ca indiferent de alegerea pe care o faceti, daca va decideti sa cumparati o distributie de Windows 8 veti fi obligat  sa o reinstalati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: