Curiosity iti arata cum e pe Marte in mod „Street View”

Curiosity iti arata cum e pe Marte in mod Street View

Acum ca roverul Curiosity este pe Marte si fotografiaza tot ce ii sta in cale, avem posibilitatea de a fi si noi pe Planeta Rosie, intr-un mod foarte asemanator cu Street View.

Curiosity

Curiosity a aterizat pe Marte in urma cu o saptamana iar de atunci nu a stat degeaba. Robotul a trimis intr-un ritm nu foarte alert poze de cand a aterizat pe Marte, si se pare ca a generat suficient continut foto incat acesta sa poata fi integrat de o persoana priceputa  intr-o panorama gen Street View de la Google.

Fotograful Andrew Bodrov a realizat panorama interactiva de mai jos folosind respectivele imagini, iar sentimentul de interactiune este incredibil. Pe langa faptul ca va puteti plimba pe suprafata unei alte planete si puteti ajusta nivelul de zoom pentru a surprinde detaliile care vi se par interesante, cel mai atragator aspect este dat de continutul imaginilor folosite. Pentru o experienta completa apelati la modul Full Screen. Veti ramane uimiti de nivelul la care a ajuns tehnologia in momentul in care realizati ca aceste imagini au fost inregistrate zilele acestea direct de pe Marte. Din pacate, avem de a face cu o singura astfel de panorama la 360 de grade.


Curiosity rover: Martian solar day 2 in New Mexico

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: