23 nov. 2012 | 12:43

Cum se desfasoara Black Friday la QuickMobile

ACTUALITATE
Cum se desfasoara Black Friday la QuickMobile

Printre magazinele online care fac parte din valul de reduceri Black Friday se afla si QuickMobile, unul din magazinele online care au inceput sa se agite din ce in ce mai mult in ultimele luni ale acestui an. 

 Black-Friday-la-QuickMobile--cu-reduceri-de-pana-la-99-

Nu cred ca mai are rost sa spun ca magazinele cele mai cunoscute au probleme si la aceasta ora cu serverele, accesul la site-uri fiind limitat sau chiar blocat. QuickMobile si-a inceput campania la miezul noptii, si , chiar daca nu a avut la fel de bine delimitate ofertele sub forma de newsletter, iar categoriile au fost definite dupa ora 02:00 cand nu am mai monitorizat evolutia fenomenului, au reusit sa isi mentina disponibilitatea site-ului si au inregistrat niste cifre destul de interesante.

Ei au raportat aproximativ 13.000 utilizatori unici simultan pe site, in acelasi timp mentionand ca au avut probleme cu site-ul in acel moment, insa au observat ca au fost clienti mai persistenti care si-au plasat comenzile si cu un termen de asteptare de o ora pana la confirmarea acesteia. Site-ul a raportat peste 3000 de comenzi pana la ora 7 dimineata, si au mentionat ca intervalul 00:00 – 09:00 echivaleaza ca vanzari cu o luna obisnuita in acelasi magazin online. Reprezentantii magazinului online declara ca nu se asteptau la atat de multe comenzi si de asemenea nu se asteptau sa termine stocurile la unele produse atat de repede, chiar daca, au incercat sa se pregateasca cat au putut de bine, fiind de asemenea primul an in care participa la acest eveniment de amploare, Black Friday.

Ca sa fiu sincer, site-ul lor a functionat destul de bine incepand cu ora 01:00 iar reducerile cele mai mari le-am observat la tablete si la unele smartphone-uri, fiind chiar peste media reducerilor oferite de ceilalti comercianti, un exemplu este Zenbook-ul Prime de 11.6 inci la un pret imbatabil de 4299 Lei.